010 501 8660 & 050 555 3886 myynti@tiilikattopinnoitus.fi

Laatua ja palvelua

Yritys

Olemme kattojen huoltotoimenpiteisiin erikoistunut täysin suomalainen yritys. Toimimme koko Suomen alueella. Kattava kalustomme soveltuu kaikentyyppisten kattojen huoltotoimenpiteisiin, sekä korjauksiin. Pinnoitamme vuosittain noin 50 000 m2. Koulutettu henkilökuntamme omaa vuosien kokemuksen-, sekä raudanlujan ammattitaidon alalta. Käytämme aina paikallisia, suomalaisia asentajia! Pyrimme aina kuitenkin parantumaan toiminnassamme, joten otamme myös asiakkaidemme toiveet ja mielipiteet huomioon kehitettäessä yritystämme tulevaisuudessa. Toimintaperiaatteemme on palvelu alusta loppuun!

Asiakaslähtöistä toimintaa

Meille asiakas on tärkein ja hoidamme aina talokohtaisesti parhaan mahdollisen huoltoratkaisun avaimet käteen -periaatteella. Olemme joustavia ja meidän kanssa on helppo tulla toimeen. Pyrimme myös auttamaan asiakkaitamme jakamalla tietoamme eteenpäin. Rehellisyydellä me emme tingi, vaan puhumme kaikesta avoimesti. Annamme kaikille pinnoitteillemme 5 vuoden takuun. Haluamme toki myös aina varmistaa työmme korkean laadun, sekä asiakkaidemme tyytyväisyyden myös tulevaisuudessa.

Teemme yhteistyötä seuraavien toimijoiden kanssa

Emme käytä aliurakoitsijoita vaan jokaisella alueella toimii oma koulutettu henkilökuntamme

N

Hyödynnä kotitalousvähennys

Vähennyksen suuruus työnosuudesta on 40%.
Kysy myös joustavaa rahoitusratkaisuamme.

Maksuton kartoitus

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme tulee kartoittamaan kattosi kunnon ja kertoo tarvittaessa parhaan mahdollisen huoltoratkaisun täysin veloituksetta ja ilman sitoutumista.

Ota yhteyttä