010 501 8660 & 050 555 3886 myynti@tiilikattopinnoitus.fi

TIILIKATON HUOLTO

Tiilikaton Pinnoitus

Usein tiili- tai mineriittikatoilla näkee sammal- tai jäkäläkasvustoa. Tämä on normaalia ja usein ikääntyvän vesikatteen tai olosuhteiden aiheuttamaa muutosta pinnassa. Olosuhteiden aiheuttamia ongelmia ovat usein puuston roskat tai ilmansuunnat ja näistä aiheutuva katon varjoisuus. Vuosien aikana katto altistuu myös ulkoisille rasitteille, kuten lumelle, jäälle, vesisateille ja pakkasille. Nämä kuluttavat jo ennestäänkin huokoista tiilen pintaa ja avaavat siten hyvän kasvualustan, joka sisältää lisäksi mineraaleja kasvuston ravitsemiseen. Sekä kasvillisuus, että pakkanen rapauttavat katteen pintaa ja aiheuttavat näin jopa kosteusongelmia koko taloon. Kaikki tämä vauhdittuu vuosi vuodelta, mikäli toimenpiteisiin ei ryhdytä ajoissa!

Useimmat katteenvalmistajat sanovat, että betonitiilikaton käyttöikä on 40-70 vuotta. Tämä onkin totta jos kattoa huolletaan säännöllisesti. Kattohuoltojen laiminlyönti aiheuttaa ennenaikaisia vaurioita katteelle ja monesti jopa katon rakenteille, mikä aiheuttaa väistämättömän ja erittäin hinnakkaan kattoremontin

Ammattilaisen suorittamassa pinnoitustyössä kate saa aina huolellisen pesun ja kasvuston torjunta-ainekäsittelyn ennen varsinaista pinnoitusta, joka suoritetaan ammattikäyttöön tarkoitetulla ja vuosien kokemuksella kehitetyllä pinnoiteaineella. Työ tehdään usein jyrkällä ja liukkaalla katolla, joten työturvallisuus on aina otettava huomioon. Ammattitaitoisilta asentajiltamme löytyvät kaikki tarvittavat turvavälineet, sekä koulutus katolla tehtäville toimenpiteille.

Työvaiheet

1. Maksuton katon kartoitus

Asiantuntijamme tulee kartoittamaan katon kunnon ja kertoo tarvittaessa parhaan mahdollisen huoltoratkaisun. Lisäksi tarkistetaan aluskatteen kunto ja yläpohjan toimivuus.

2. Tiilikaton pesu

Ensimmäisenä toimenpiteenä katto puhdistetaan mekaanisesti sammaleesta, jäkälästä, ilmansaasteista ja muusta näkyvästä liasta. Työ suoritetaan ammattikäyttöön tarkoitetulla painepesurilla tiiliä vahingoittamatta. Pesun jälkeen vaihdamme rikkinäiset tiilet uusiin.

3. Kasvuston poisto

A-Clean kasvustonestoaine on perusta kattopinnoitukselle, joka tuhoaa kasvuston juuret imeytymällä tiilen huokosiin.

4. Tiilikaton pinnoitus

Viimeisenä työvaiheena katto käsitellään juuri teidän kattoanne varten parhaiten sopivalla huoltoratkaisulla.

5. Jälkien siivous, lopputarkastus ja tyytyväinen asiakas

Piha puhdistetaan pesun aiheuttamasta liasta ja asiantuntijamme tarkistaa lopputuloksen, sekä ottaa huomioon asiakkaan toiveet.

N

Hyödynnä kotitalousvähennys

Vähennyksen suuruus työnosuudesta on 40%.
Kysy myös joustavaa rahoitusratkaisuamme.

Maksuton kartoitus

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme tulee kartoittamaan kattosi kunnon ja kertoo tarvittaessa parhaan mahdollisen huoltoratkaisun täysin veloituksetta ja ilman sitoutumista.

Ota yhteyttä